Magazin

Balaševića prijavili za krađu autorskih prava

Kantautor Đorđe Balašević doživeo je neprijatnost kada je njegov audio za pesmu "Čovek sa mesecom u očima", iz 1993. godine, uklonjen sa Youtubea.

Kantautor Đorđe Balašević doživeo je neprijatnost kada je njegov audio za pesmu “Čovek sa mesecom u očima”, iz 1993. godine, uklonjen sa Youtubea.

Naime, njega je izvjesni Emil Skenderović prijavio za krađu autorskih prava na ovu pjesmu i zbog toga je Đorđu Balaševiću audio uklonjen.

Izrevoltirana dešavanjima, Đoletova kćerka Beba Balašević, objavila je komentar na sve:

“Ukoliko ste poželeli da slušate pesmu “Čovek sa mesecom u očima” na Youtube kanalu, nažalost ne možete…

Pošto je Youtube privremeno uklonio jer izvesni Emil Skenderović smatra da on ima pravo na nju…

Sećam se kada je tata pisao ovu pesmu. Čak se sećam i gde. Ali nikako se ne sećam da je bilo kakav Emil Skenderović bio u blizini. Gotovo sam sigurna da taj lik nema apsolutno nikakve veze sa tom pesmom. Niti jednom drugom kad smo već kod toga.

Dokolica je đavolje igralište. Verujem da bi Emil samo voleo da je ovo njegova pesma koju mu je Đole ‘maznuo’ pa je zato ovo uradio… Jer ću u suprotnom morati da pomislim da je u pitanju loš čovek koji želi drugima da onemogući da slušaju muziku koju žele

Izvor
Nezavisne novine
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!