Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Kultura

Promocija spota za pjesmu “Sanjaš” banjalučkog benda Charna u četvrtak

Banjalučki bend “Charna” promovisaće svoj novi singl i video spot za pjesmu “Sanjaš” u klubu “Rock Symphony caffe” u četvrtak 26. decembra u 21:30.

Bend će pjesmu predstaviti u sklopu festivala “#Slušajdomaće vol:6”, a zajedno sa “Charnom” nastupiće i sastavi “Cornix”, “Eho radar” i “MultiCultus”.

Novi singl “Charne” bavi se aktuelnim domaćim i regionalnim problemom, a to je odlazak mladih ljudi iz naše zemlje. Bend će u ovom singlu kroz lična iskustva prenijeti poruke o tome šta donosi život van granica zemlje, ali kakve prednosti donosi ostanak u našoj zemlji.

Novi singl je snimljen u “Cirith Ungol” studiju, a za miks i master je bio zadužen Dražen Kecman. Pjesma je dobila i svoju ekranizaciju pa je tako za video spot bio zadužen Vedran Ševčuk Alf koji stoji iza imena “Paradajz Prodakšn”. Režiju za spot potpisuje režiser Boško Krljaš, dok se u glavnoj ulozi pojavljuje Bojan Kolopić, glumac Narodnog pozorišta RS.

Pozivamo vas da medijski ispratite promociju pjesme „Sanjaš“ i festival domaćih autorskih bendova “#slušajdomaće vol: 6”.

Bend “Charna” će davati izjave za medije povodom novog singla istog dana u 21 čas u klubu “Rock Symphony cafe”.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button