Politika

Aktiv žena GO DNS Banjaluka podržava Čubrilovića

Iz Aktiva žena Gradskog odbora DNS-a Banjaluka poručili su da će pružati podršku danas formiranom Nezavisnom demokratskom klubu u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Član Nezavisnog demokratskog kluba Nedeljko Čubrilović večeras je prije sastanka sa članovima Aktiva žena Gradskog odbora DNS-a Banjaluka rekao da će razgovarati o aktuelnoj situaciji, s obzirom na interesovanje za stanje u DNS-u.

“Nadam se da ćemo razgovorom doći do zajedničkih zaključaka, s obzirom da imamo iste ciljeve, te da će žene dati svoj doprinos, kao što očekujem od omladine i cijelog članstva u Banjaluci, da bi bio realizovan projekat koji su započeli poslanici u Narodnoj skupštini Srpske”, rekao je Srni Čubrilović.

On je istakao da su žene te koje mogu mnogo da učine po tom pitanju, te izrazio zadovoljstvo što prisustvuje skupu na njihov poziv i na njihovu inicijativu da zajednički sagledaju sve ono što bi ih moglo očekivati kroz nekoliko nedjelja ili mjeseci.

“Naš cilj je da ostanemo jedinstveni. U kojoj političkoj formi, to ćemo se dogovoriti ne samo na ovom skupu, nego i na nekoliko narednih skupova”, rekao je Čubrilović.

Član Glavnog odbora DNS-a Radmila Kocić Ćućić rekla je da su se večeras u Banjaluci okupile članice Aktiva žena Gradskog odbora DNS-a Banjaluka koje su se sve vrijeme zalagale za izvorne principe ove stranke.

“Mi smo okupljene oko ideje koja nas čini snažnijim, a to je prvenstveno politička opcija koja građanima nudi na prvom mjestu jedinstvo, a zatim i zaštitu interesa srpskog naroda u BiH i želimo da i dalje pružamo podršku Čubriloviću i svim drugim članovima danas formiranog Nezavisnog demokratskog kluba u Narodnoj skupštini Republike Srpske”, rekla je Ćućićeva.

Ona je istakla da Čubrilović ima podršku 13 članova Predsjedništva Aktiva žena banjalučkog odbora DNS-a, od ukupno njih 17.

“Čubrilović ima našu veliku podršku i to će se nastaviti i u budućnosti. Nama je cilj da ostanemo jedinstveni i da sve ono što smo gradili sve ove godine i što smo temeljili na izvornim principima DNS-a ostane misao vodilja nas koji smo osnivali ovu stranku”, rekla je Ćućićeva.

Prema njenim riječima, ne može neko ko je skoro došao u stranku tek tako nametnuti svoje vrijednosti.

“Naše vrijednosti su prvenstveno naši građani i njihovi interesi i želimo na tim principima da gradimo politički rad u budućnosti”, rekla je Ćućićeva.

Ona je dodala da je predsjednik tog kluba Spomenka Stevanović poštovan i uvažavan član kluba Aktiva žena.

“Ponosni smo na njen rad i na sve ono što smo uradili proteklih godina u DNS-u”, istakla je Ćućićeva.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!