Hronika

Na obali rijeke Plive u Šipovu pronađen leš

Tijelo Željka Abuta (46) iz Šipova, koji je nestao 27. oktobra, pronađeno je u petak u popodnevnim satima na obali rijeke Plive u Šipovu.

Kako je danas potvrđeno iz Policijske uprave Mrkonjić Grad, šipovačkoj policiji oko 17 časova prijavljeno je da se na obali Plive, na lokaciji Šipovačke bare, nalazi tijelo muške osobe.

Loading...

“Policijski službenici iz Šipova izvršili su uviđaj, prilikom čega je utvrđeno da se radi o Ž.A. iz ovog mjesta. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se izvrši obdukcija i sve dalje mjere i radnje preduzimaće se po njegovim instrukcijama”, rekla je Božana Vulin, portparol PU Mrkonjić Grad.

Podsjećamo da su nakon nestanka u potragu za Abutom bili uključeni i radnici Šumskog gazdinstva “Gorica” Šipovo, članovi Lovačkog udruželja “Tetrijeb”, a takođe su se i građani samoorganizovali u pregledu terena.

Željko je neposredno prije nestanka imao zdravstvenih problema sa stomakom, zbog čega je išao na terapije, a pričinjavalo mu se i da ga neko uhodi. U njegovoj porodici su rekli da ranije nije imao probleme takve vrste.

Porodica je molila za pomoć pri njegovom pronalasku, jer se pred nestanak neobično ponašao, rekavši roditeljima da ide u policiju prijaviti dvojicu koja ga proganjaju, kao i to da ih je svu trojicu odvela policija u stanicu.

Njegova majka je najprije pomislila da je njen sin bio u sukobu s nekim, ali se kasnije ispostavilo da je sve umislio i da nije ni bio niti prenoćio u policijskoj stanici.

Te noći je navodno ušao u parkiran policijski auto i rekao da ga neko uhodi.

Taksista ga je te noći vozio do susjedne opšine Jezero, kao i do mjesta Baraći, a ostavio ga je u centru Šipova, kada mu se izgubio svaki trag.

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!