Politika

Borenović: Ovo je vrijeme za podobne, a ne sposobne

“Osnovna uloga Savjeta za nacionalnu bezbjednost je obračun sa nama Srbima, ali političkim neistomišljenicima režima”, govori za intervju “Jedan” predsjednik Partije demokratskog progresa (PDP) Branislav Borenović.

Komentarišući najavu predsjednika SNSD-a Milorada Dodika o formiranju ovog tijela u RS, Borenović tvrdi da pomenuti Savjet vladajuće strukture žele iskoristiti za plašenje onih koji, kako kaže, još stoje kontra njih, koji imaju svoj stav i svoje mišljenje.

Loading...

“Vjerovatno će prisluškivati, raditi svašta, pokušavati praviti neke konstrukcije, podvale. Ali to nas uopšte ne brine. Mi smo dovoljno hrabri, preko toga smo prešli mnogo puta, tako da nas to samo može ojačati”, tvrdi Borenović.

U intervjuu “Jedan”, Borenović govori kako je teško slušati stalna ponavljanja da su on i njegove kolege izdajnici i prodane duše.

“Te odvratne kvalifikacije pristaju onima koji ih plasiraju”, govori, između ostalog predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

“Ovo je vrijeme za podobne, a ne sposobne”, smatra Borenović, i govori o tome da ljudi, samo zato što su “članovi tvoje političke stranke, treba da dobiju određenu privilegiju ili korist, a da neko ko je stručan i pametan, ko je čestit i odgovoran, bude skrajnut ili kažnjen, zato što je pripadnik druge političke opcije”.

“Imamo situaciju nevjerovatnu, nenormalnu, da mi danas prijatelj iz Zvornika kaže: “Znaš li ti, predsjedniče, da meni, na rođendan mog djeteta, ne smiju doći djeca čiji su roditelji u SNSD-u, jer se boje da će biti viđeni na rođendanu koji ja organizujem za svoje dijete“, govori u intervjuu “Jedan”, predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

Izvor
BN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!