Banjaluka

Grad obnavlja boračke zgrade u Kuljanima

Grad će sanirati oštećene krovove na dvije stambene zgrade u XII kuljanskoj ulici u naselju Kuljani, čiji su korisnici porodice poginulih boraca i ratni vojni invalidi.

-Krovovi na oba objekta su propali, te je na inicijativu gradonačelnika urađen projekat sanacije i obezbijeđena su sredstva u budžetu za ovaj posao – kazali su u Odjeljenju za boračko-invalidsku zaštitu.

Loading...

Ove sedmice pokrenut je postupak javne nabavke za izbor izvođača radova, te ukoliko prođe bez žalbi – plan odjeljenja je da se do kraja godine rezervišu sredstva i da radovi započnu na proljeće.

Kako su pojasnili, riječ je o dva objekta u XII kuljanskoj ulici na brojevima 67 i 69, sa po 12 stambenih jednica.

-S obzirom na to da još nije okončan postupak otkupa tih stanova i da je riječ o boračkim kategorijama, Grad je odlučio da pomogne ovoj populaciji i sanira oštećena krovišta – rekli su u resornom odjeljenju i dodali da je pri kraju i gradnja objekta za smještaj drveta kojeg korisnici ovih stambenih jednica koriste kao ogrev.

Izvor
Gradska uprava
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!