Politika

Osvanuli plakati rukovodstva DNS-a u ulozi Topalovića iz kultnog filma: Hoću svoj deo, nećete da me prevarite (FOTO)

Plakati na kojima se nalaze likovi dijela rukovodstva DNS-a polijepljeni su tokom noći po centru Banjaluke, a autori aludiraju na scenu podjele imovine među članovima porodice Topalović iz kultnog filma “Maratonci trče počasni krug”.

Na plakatima se nalaze likovi predsjednika DNS-a Marka Pavića, potpredsjednika Ognjena Tadića i Milana Radovića, te visokog stranačkog funkcionera Lejle Rešić.

Loading...

Plakati nisu potpisani i nije poznato ko stoji iza ove akcije, ali dio DNS-a koji je nezadovoljan radom i politikom rukovodstva stranke u posljednjih godinu, već duže vrijeme upozorava da je vrh odstupio od izvornih principa i da je partiju počeo da prepušta interesima tajkuna koji su ušli u njeno rukovodstvo.

Sukob u DNS-u rezultirao je na kraju istupanjem iz stranke dijela rukovodstva predvođenog donedavnim zamjenikom predsjednika DNS-a Nedeljkom Čubrilovićem i velikog broja lokalnih organizacija koji su krenuli u osnivanje nove političke partije.

Prije nego što su osvanuli plakati u Banjaluci, u dva navrata su ispisani grafiti na objektu u kojem se nalazi sjedište DNS-a, a aludirali su upravo na odnose između Pavića, Radovića i Tadića.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!