Politika

U Predstavničkom domu BiH osnovan Srpski klub

Za šefa Srpskog kluba izabran je Nenad Stevandić, dok je njegov zamjenik Nenad Nešić.

U Predstavničkom domu BiH osnovan je Srpski klub, koji čine poslanici Nenad Stevandić iz Ujedinjene Srpske, Nenad Nešić iz DNS i Jakov Galić iz Socijalističke partije.

– U Predstavničkom domu BiH sada imamo osnovana tri srpska kluba, i to Srpski klub, Klub poslanika SNSD i Klub SDS-PDP. Nama će to mnogo olakšati za djelovanje u Sarajevu, jer ćemo na proširenim kolegijumima imati više predstavnika iz Republike Srpske – pričaju naši sagovornici.

Loading...

Da je na čelu Srpskog kluba potvrdio nam je Nenad Stevandić, koji kaže da su imali mogućnost da formiraju klub, jer po Poslovniku Predstavničkog doma klub mogu da čine tri poslanika.
On kaže da nikakve dodatne privilegije neće imati ovaj klub, te da će biti angažovan samo sekretar, koji će biti zadužen za sjednice.

Istovremeno, Klub SDS-PDP činiće poslanici Mirko Šarović i Dragan Mektić iz SDS te Branislav Borenović i Mira Pekić iz PDP.

Šef ovog kluba je Mirko Šarović, a njegov zamjenik je Mira Pekić.

Izvor
Srpska info
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!