Hronika

Maloljetnika u Tesliću vozali u gepeku, pa ga strpali u kontejner

 

TESLIĆ – Više osoba juče je u Tesliću fizički napalo maloljetnika zadavši mu više udaraca u predjelu cijelog tijela, a zatim ga stavili u prtljažnik putničkog automobila i odvezli na drugu lokaciju, gdje su nastavili sa fizičkim napadom, saznaju “Nezavisne”.

“Policijskoj stanici Teslić, juče je prijavljeno da su u Tesliću, više lica fizički napala maloljetno lice iz Teslića, zadavši mu više udaraca u predjelu cijelog tijela, a zatim ga stavila u prtljažnik putničkog automobila i odvezla na jednu a potom na drugu lokaciju  sa drugim putničkim automobilom, gdje su nastavljala sa fizičkim napadom. Nakon navedenog, oštećenog su  ubacila u kontejner, gdje su ga fotografisala”, saopšteno je iz PU Doboj.

Oštećenom licu je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Teslić i istom su za sada konstatovane lake tjelesne povrede.

U toku je kriminalistička obrada nad licima za koje postoji osnov sumnje da su izvršila navedena krivična djela.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Protivpravno lišenje slobode“.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!