Društvo

„Građanska patrola“: Uskoro zaštitni stubići i u Prvog krajiškog korpusa

Tokom protekle sedmice, putem aplikacije „Građanska patrola“, naši sugrađani su prijavljivali različite komunalne probleme.

U Ulici Prvog krajiškog korpusa prijavljeno je oštećenje zelene površine zbog nepropisnog parkiranja i na toj lokaciji, kako su potvrdili nadležni, ubrzo će biti postavljeni zaštitni stubići.

Više prijava odnosilo se na nepropisno odložen otpad, koji su građani zabilježili i prijavili u ulicama: Dragiše Vasića, Sime Miljuša, Jovana Dučića, Masarikovoj, Pave Radana, Milana Knežine, Voždovačkoj, Skendera Kulenovića, Prvog krajiškog korpusa i Karađorđevoj. Odmah po prijemu ovih prijava, izdat je nalog komunalnom preduzeću „Čistoća“ da ukloni otpad.

Oštećenje kontejnera prijavljeno je u Bulevaru Stepe Stepanovića, gdje je polomljena i jedna klupa.

Zapušen slivik koji ne može da primi vodu, građani su prijavili u Ulici braće Mažar i majke Marije, a Odjeljenje za komunalne poslove je izdalo nalog da se slivnik pročepi i vrati u normalnu funkciju.

U ulicama Braće Jugovića i Ravnogorskoj prijavljeni su kvarovi na javnoj rasvjeti, koji su, u međuvremenu, otklonjeni.

Ostavljeno neregistrovano motorno vozilo prijavljeno je u Ulici Mladena Stojanovića, a nepropisno parkiranje u Jevrejskoj ulici, te izdati prekršajni nalozi.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!