Društvo

Policija dobila 15 novih marica

Specijalna antiteroristička agencija i Jedinica za podršku Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske dobile su danas 15 kombija kako bi bili pojačani njihovi kapaciteti u borbi protiv migrantske krize.

Direktor Policije Republike Srpske Darko Ćulum izjavio je tokom podjele ključeva pripadnicima ovih jedinica da je Vlada Srpske izdvojila 870.000 KM za nabavku vozila.

Loading...

“Vlada Srpske je formirala Koordinaciono tijelo za praćenje kretanja migranata na području Republike Srpske, ja sam na čelu tog tima i ovo će nam dobro doći da bismo poboljšali kapacitete policije i obezbijedili njen efikasniji rad na terenu kada je riječ o pronalaženju migranata i njihovoj predaji Graničnoj policiji i Službi za poslove sa strancima BiH”, rekao je Ćulum novinarima u Banjaluci.

On je dodao da je, zaključno sa 26. decembrom, na teritoriji Srpske otkriveno 4.400 migranata i da su svi predati Graničnoj policiji i Službi za poslove sa strancima BiH.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!