Politika

Rasulo u partiji Marka Pavića: Bez fotelja ostala još četiri direktora iz DNS-a

Sječa kadrova Marka Pavića nastavljena je danas smjenama izvršnog direktora “Elektro-Hercegovine” Slavka Dangubića, šefa DNS-a u Bileći i predsjednika regionalnog odbora te stranke za Hercegovinu, kao i Ratka Majstorovića, direktora Šumskog gazdinstva “Drina” iz Srebrenice, koji je takođe kadar Pavićevog DNS-a.

Juče je smijenjen i Neđo Galić, direktor Šumskog gazdinstva “Oštrelj” iz opštine Drinić, inače kadar Marka Pavića, a iz vrha SNSD-a novom direktoru tog gazdinstva, inače kadru te stranke, je naloženo da sutra smijeni i Draganu Romčević, tehničkog direktora ŠG “Oštrelj”, koja je takođe kadar Pavićevog DNS-a.

Loading...

U vrhu SNSD-a potvrđeno je da razlog za smjenu Dangubića, Majstorovića, Galića i Romčevićeve činjenica da su na prethodnim opštim izborima u BiH otvoreno radili protiv vladajuće koalicije u Republici Srpskoj.

– Dangubić i Majstorović su, prema našim saznanjima, otvoreno radili za kandidata opozicije za predsjednika RS Vukotu Govedaricu i kandidata za srpskog člana predsjedništva BiH Mladena Ivanića, dok su Galić i Romčevićeva, kao dio tima Milana Radovića, za iste kandidate radili u Driniću, ali u u susjednim opštinama banjalučke regije, dodaju u SNSD-u.

Napominju, da će naredne sedmice uslijediti smjena još šest kadrova Pavićevog DNS-a u javnim preduzećima u Srpskoj.

Izvor
srpska-danas
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!