Politika

Dragičević: Osuđujemo vandalski čin uništavanja opreme i sprečavanja koncerta

“SNSD osuđuje večerašnji vandalski čin uništavanja opreme i sprečavanja koncerta povodom proslave novogodišnjih praznika u Banjaluci!”, rekao je Danijel Dragičević, član Predsjedništva SNSD-a.

“Poštujemo prava svakoga na izražavanje svog političkog i svakog drugog stava u skladu sa zakonom, ali ne možemo da razumijemo i prihvatimo da neko pod plaštom borbe za svoja prava ugrožava prava drugih.

Loading...

Postavlja se i pitanje kome je u interesu da onemogući zaradu banjalučkim ugostiteljima, taksistima, turističkim radnicima i drugima koji svoje porodice prehranjuju zarađujući novac od pružanja usluga turistima koji su u Banjaluku došli zbog koncerta?”, naveo je Dragičević.

“Zanima nas da li su lica koja su ovo uradila svjesna kakvu su sliku o Banjaluci poslala u svijet?”, upitao je Dragičević.

“Zapanjuje nivo beščašća koji su pokazali PDP i funkcioneri ove stranke koji su organizatori večerašnjeg vandalizma. Da li ova stranka smatra da je primjereno nesreću jedne porodice koristiti na ovaj način?

SNSD traži od svih nadležnih organa da spriječe svaku dalju mogućnost terora koji većina građana trpi od strane manjine, a političke partije i učesnike u političkom životu pozivamo da prestanu zloupotrebljavati tragediju jedne porodice u svrhu političke promocije”, naveo je Dragičević.

“Nadamo se da ovakve nemile scene više nećemo viđati na ulicama Republike Srpske i da će svi građani Srpske predstojeće praznike provesti u miru i radosti”, kaže Danijel Dragičević, član Predsjedništva SNSD-a.

Izvor
ATV
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!