Hronika

Uhapsili Davora zbog stajanja na Trgu (VIDEO)

To je u Facebook grupi Pravda za Davida napisala majka ubijenog Davida Dragičevića, Suzana Radanović.

Nakon večeras održanog skupa Pravda za Davida, okupljeni građani su se uputili u protestnu šetnju koja ih je odvela ispred zgrade patologa Željka Karana i na Krašov parking, gdje se trebao održati koncert Harisa Džinovića.

Loading...

Nakon toga su se građani okupili na Trgu Krajine gdje je Davor Dragičević izjavio da neće napuštati Trg i u prenosu uživo zamolio građane da donesu čaj i ćebad za ljude koji će mu se pridružiti.

U međuvremenu su pripadnici Jedinice za podršku Policije Republike Srpske došli na Trg i putem megafona zamolili građane da se raziđu.

– Građani, vaš javni skup je bio dozvoljen do 20 časova. Molimo vas da se, radi vaše bezbjednosti, mirno raziđete – poručeno je putem megafona od strane pripadnika JZP-a.

Okupljeni građani su upozoreni da će Policija biti primorana da primjeni zakonska sredstva ukoliko ne poslušaju po naređenju policijskih snaga.

Kako se to nije desilo, pripadnici JPZ-a su počeli da prilaze okupljenim građanima, udarajući pendrecima od štitove.

Davor Dragičević i dio članova grupe Pravda za Davida im je okrenuo leđa noseći cvijeće.

Nakon što se građani nisu razišli na ponovljene naredbe, policija je privela nekoliko učesnika protesta i članova grupe “Pravda za Davida”.

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!