Magazin

Tvorac regionalnog hit-videa: “Suad zna skijati! Imamo još materijala” (VIDEO)

Proteklih nekoliko dana video-snimak o nespretnom skijašu Suadu postao je regionalni hit na svim društvenim mrežama.

Tvorac ovog video-izdanja Dino Ramčilović, koji je bio i snimatelj, u razgovoru ističe da je video nastao sasvim slučajno.

Loading...

– Snimalo nam se taj dan jer je vrijeme bilo predivno na Bjelašnici, a ideja o klipu dolazi iz moje situacije jer sam inače instruktor skijanja, rekao je Dino Ramčilović.

Tvorac smiješnog video-snimka ističe da ni on ni Suad nisu očekivali da će snimak postići toliku popularnost u prvim danima emitovanja, te da će postati regionalni hit.

On je ovom prilikom otkrio da njegov prijatelj Suad stvarno zna skijati, te da je video-snimak nastao samo iz zabave.

– Suad zna vrlo dobro skijati, ali to svakako nije bila tema snimanja. Ja jesam instruktor skijanja i škola skijanja je počela ove sedmice na Bjelašnici, rekao je Ramčilović.

Tvorac video-snimka ističe da je smiješni video nastao iz jednog pokušaja te da su ga njih dvojica pogledala više od 10 puta uz smijeh prije nego što je snimak objavljen na društvenim mrežama.

– O daljem snimanju ćemo vidjeti u nastavku. Možda objavimo još neki snimak jer imamo još neobjavljenih materijala na sličnu temu, dodao je Ramčilović.

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!