Sport

FK Borac najavio sistematizaciju

​Čelnici FK Borac danas su najavili da ce izvršiti sistematizaciju radnih mjesta, što u prevodu znači da će otkazima pokušati da smanje troškove kluba kako u budućnosti ne bi pravili veće dugove.

Iz Platonove ulice su se oglasili saopštenjem koje prenosimo u cijelosti:

“Fudbaleri Borca na terenu igrama i zalaganjem, vode klub ka povratku u BHT Premijer ligu BiH. To je ono što svi vide, međutim i uprava radi sve što je u njenoj moći da klub spremno dočeka najveće izazove. U tom cilju biće izvršena sistematizacija unutar samog kluba, što znači racionalizacija poslovanja, odnosno smanjenje broja zaposlenih.

Klub trenutno, sa ovolikim brojem ljudi, s obzirom na budžet ne može normalno da funkcioniše. Svi u upravi su svjesni da su to nepopularne mjere, ali isto tako treba uzeti u obzir da će se eventualnim plasmanom u Premijer ligu BiH, a sve na terenu ide u tom pravcu, povećati troškovi.

Aktuelna uprava ne želi da ponovi greške svojih prethodnika, pa da dođe u situaciju pravljenja novih dugova. Takođe, valja podsjetiti da ovo rukovodstvo i dalje riješava repove nekih ranijih rukovodilaca. Uprava kluba djeluje isključivo u pravcu stabilizacije i jačanja Borca, a nikako u smjeru stvaranja novih dugova”, kazali su iz kluba.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!