Magazin

Johnny Depp stigao u Beograd

Slavni holivudski glumac Johnny Depp stigao je danas u Beograd, gdje će snimati film “Minamata” u režiji Andrewa Levitasa, potvrđeno je iz produkcijske kuće “Work in progress.

Ovo je treća posjeta Deppa Beogradu, posjećaju beogradski mediji. Slavni glumac prvi put je u Beogradu bio 1992. godine, kada je čak i zasvirao sa Partibrejkersima u SKC-u, a zatim je došao 2010. u posjetu Emiru Kusturici na Mećavniku.

Planirano je da tokom marta Depp i filmska ekipa borave i u Tivtu, gdje će biti snimane određene scene.

Ranije je direktor kuće “Work in progress” Aleksandar Tadić rekao da će snimanje trajati sedam sedmica, od toga sedmicu dana će provesti na crnogorskom primorju.

“Tek krećemo sa pripremama i pronalaženjem lokacija. Dio seta će morati da se gradi u studiju, jer se radi o specifičnom periodu i radnja se dijelom dešava u New Yorku, a dijelom u Japanu”, rekao je Tadić.

Opština Tivat obezbijedila je saglasnost da film “Minamata”, u kojem će glumiti Depp, bude sniman tokom marta na nekoliko lokacija u ovoj lokalnoj zajednici.

Predsjednik opštine Tivat Siniša Kusovac rekao je nakon sastanka sa predstavnicima kuće “Work in progress” da su ovakvi filmovi poželjni za opštinu.

“Već smo obezbijedili saglasnosti, kao i podršku opštinskih preduzeća i javnih ustanova”, rekao je Kusovac, prenosi Informativna služba opštine Tivat.

Filmska ekipa koja dolazi u Tivat sastojaće se od 200 ljudi, a Depp će scene iz života američkog fotografa Eugenea Smitha snimati na Ostrvu cvijeća, tivatskoj Župi i plaži Kalardovo.

Opština Tivat je odobrila lokacije i pomogla produkciji u komunikaciji sa opštinskim preduzećima i državnim organima. Za potrebe snimanja pojedinih scena, kao statisti biće angažovani mještani.

Režiser filma “Minamata” je Andrew Levitas, a film govori o prvom ratnom fotografu novijeg doba Eugeneu Smithu, koji nakon Drugog svjetskog rata počinje da radi za časopis “Life” i otkriva trovanje ljudi iz fabrike “Minamata” u Japanu.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!