Sport

Cedevita u neizvjesnom meču bolja od Igokee

Košarkaši Igokee poraženi su u Laktašima od Cedevite (75:78) u meču 18. kola ABA lige. Po četvrtinama je bilo 15:21, 13:19, 26:19, 21:19.

Ovo je 13. pobjeda sastava iz Zagreba, dok je Igokea ostala na šest pobjeda i sada 12 poraza, pa i dalje strajuje za opstankom u elitnom regionalnom košarkaškom takmičenju.

Meč je odlučen nakon prve dvije četvrtine koje su otišle na stranu gostiju, koji su na odmor otišli sa +12 (28:40), što ć se na kraju ispostaviti kao prevaga u cijelom meču.

Igokea je odlično odigrala nastavak meča, približila se Cedeviti, ali snage za konačan preokret nije bilo.

Igokeu je predvodio Marko Luković sa 22 poena, Radivojević je dodao 14, Sava Lešić 13, a dvocifreni učink aleksandrovčana je zatvorio Filip Adamović sa 11 poena.

S druge strane Cedevitin džoker bio je Eldžin Kuk sa 17 koševa, Toni Katić je ubacio 15, a dobre role imali su Ivan Ramljak sa 12, te Andrija Stipanović sa 11 poena.

U prva dva susreta 18. kola beogradski vječiti rivali Partizan i Crvena zvezda ostvarili su ubjedljive pobjede. Partizan je slavio u Zagrebu protiv Cibone (83:59), dok je Crvena zvezda nadigrala Olimpiju (89:61).

Izvor
RTRS
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!