Društvo

Građani i večeras palili svijeće u pomen Davida Dragičevića

U Banjaluci su i večeras zapaljene svijeće za Davida Dragičevića. Građani su se okupili i 316. dana kako bi pružili podršku roditeljima ubijenog dvadesetjednogodišnjeg mladića.

Građani Banjaluke i članovi grupe “Pravda za Davida” i 316. dan zapalili su svijeće za pokoj duše Davida Dragičevića. Okupljeni u porti hrama Hrista Spasitelja poslali su jasnu poruku insitucijama Republike Srpske.

Loading...

– Nećemo odustati od namjere da se sazna prava istina o ubistvu Davida Dragičevića, poručeno je sa još jednog mirnog protestnog okupljanja.

“Više od 300 dana pružamo podršku porodici Dragičević da se sazna istina o tome šta se desilo sa njihovim sinom. Ovim skupovima mi pokušavamo probuditi svijest građana Republike Srpske i BiH da se vrijedi boriti za istinu, iako je ona spora. Čitav grad zna šta se desilo. Ovo je šok za nas mlade ljude. Ovo je meni satisfakcija, jer ja hoću istinu i pravdu i ništa više jer je ovo dno dna”, poručili su građani Banjaluke.

Navode da od institucija ove države traže samo da se otkriju imena ubica i nalagodavaca i da će Davidovim roditeljima Davoru i Suzani uvijek biti podrška.

– Znamo kroz kakvu patnju i bol prolaze, te nećemo dozvoliti da u tome budu sami. Ovo je najmanje što možemo učiniti za njih. poručili su okupljeni građani.

Izvor
BN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!