Hronika

Krala kako bi platila dug mikrokreditnoj organizaciji

Banjalučka policija rasvijetlila je nekoliko krivičnih djela na području Banjaluke i Prnjavora u kojima je pričinjena materijalna šteta od oko 15.000 KM.

Policija je identifikovala Draženku O. (50) iz Novog Grada koja se sumnjiči da je u petak provalila balkonska vrata i ušla u kuću u mjestu Piskavica, odakle je ukrala novac.

Loading...

Ona se tereti za krivično djelo teška krađa, a dio novca je pronađen i vraćen vlasniku.

Kako nezvanično saznajemo, žena je ukrala novac kako bi platila dug jednoj mikrokreditnoj organizaciji.

Policija je identifikovala i Banjalučanina Predraga I. (20) koji se sumnjiči za krađu jer je u subotu iskoristio nepažnju vlasnika i iz dvorišta porodične kuće u mjestu Barlovci, ukrao čeličnu kadu, željezno bure i zaprežne plugove.

Osim njega, identifikovan je Siniša Đ. (24) iz Prnjavora koji se sumnjiči da je tokom 2018. godine do proteklog vikenda izvršio dvije teške krađe i tri krivična djela paljevina na području Prnjavora.

“Lice se sumnjiči da je upotrebom fizičke snage djelovao na ulazna vrata ugostiteljskog objekta u Gornjim Palačkovcima, ušao u unutrašnjost i zapalio ga, kao i da je zapalio drva koja su bila u neposrednoj blizini vikendice u istom dvorištu gdje i ugostiteljski objekat”, navode iz PU Banjaluka.

Sumnjiči se i da je zapalio pomoćni objekat u Gornjim Palačkovcima i da je provalio na ulazna vrata još jednog pomoćnog objekta u tom mjestu, odakle je ukrao razni alat.

“Opisanim radnjama S.Đ. je pričinio materijalnu štetu u iznosu od oko 10.000 KM”, navode iz PU Banjaluka dodajući da će protiv osumnjičenih nadležnom tužilaštvu, biti dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela.

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!