Politika

Crnadak o performansu sa šljemovima: Odavno se nisam ovako nasmijao

Ministar vanjskih poslova BiH Igor Crnadak je kazao da mu je performans odbornika DEMOS-a u Skupštini Banje Luke popravio raspoloženje jer ga je nasmijao.

Naime, odbornici DEMOS-a su danas napravili performans sa šljemovima na kojima piše “Crnadak – put u NATO prioritet”. Uprkos objašnjenju da je izjava ministra Crnatka izvučena iz konteksta, te da on ne zagovara put u NATO, banjalučki odbornici tvrde suprotno.

Ministar vanjskih poslova BiH koji se trenutno nalazi u Washingtonu na sastanku Koalicije u borbi protiv IDIL-a je kazao da su mu slike popravile raspoloženje u 4 ujutro jer nije mogao spavati zbog vremenske razlike.

“Dugo se nisam tako slatko nasmijao u tako sitan sat. Baš izgleda inteligentno i pametno pod ovim šljemom, ali nije lako biti ni Šešelj ni Draško”, poručio je Crnadak.

>> Crnadak: BiH će slijediti primjer Crne Gore na putu u EU i NATO
>> Bosančić u Skupštinu došao sa šljemom i slikom ministra Crnatka

Portal CdM objavio je da je Crnadak u Podgorici rekao da “BiH prati primjer Crne Gore na putu ka NATO” i da su vanjskopolitičke odrednice BiH članstvo u EU i NATO”.

Izvor
Klix
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!