Banjaluka

Građanska patrola: Komunalna oprema na meti vandala

U proteklih mjesec dana, Banjalučani su putem mobilne aplikacije „Građanska patrola“ u najvećoj mjeri prijavljivali oštećenja komunalne opreme, kvarove na javnoj rasvjeti i zapušene slivnike, potvrđeno je u Kancelariji za građane.

Kvarovi na javnoj rasvjeti su prijavljeni u ulicama: Braće Kavića, Nikole Pašića, Mirka Kovačevića, Subotičkoj, Sime Šolaje i Blagoja Parovića. Za sve prijavljene lokacije, Odjeljenje za komunalne poslove je izdalo naloge za popravak kvarova.

Zapušene slivnike, građani su prijavljivali u ulicama: Miloša Obilića, Braće Jugovića i Cara Lazara. Po prijemu prijava, izdati su nalozi za čišćenje slivnika.

Nažalost, nesavjesni pojedinci u gradu i dalje nastavljaju sa oštećivanjem komunalne opreme, pa se tako značajan broj prijava odnosi upravo na ovakav vandalizam. Građani su, tako, prijavili oštećene rekvizite na dječijim igralištima, klupe kod Elektrotehničkog fakulteta, uništene kante za otpatke i komunalnu opremu u Ulici Prvog krajiškog korpusa. Iz nadležnog odjeljenja napominju da će sanacija štet

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!