Kultura

Promocija knjige Kristine Plavšić

Promocija knjige pjesama “Pismo za izgubljenog putnika” Kristine Plavšić, upravo objavljene u izdanju “Imprimatura”, biće održana večeras s početkom u 19 časova u crvenom salonu Kulturnog centra Banski dvor.

Loading...

“‘Pismo za izgubljenog putnika’ je svojevrsno pi-smo svakom čitaocu koji u ruke uzme ovu knjigu. Pjesme u ovoj zbirci sam poput poruke u boci po-slala na nemirnu pučinu svakodnevice s nadom da će pronaći one slučajne putnike koji će u mojim pjesmama na tren prepoznati odraz sopstvene du-še. Ova zbirka je moje pismo svakom putniku kroz ovaj svijet koji nije zaboravio da voli, tuguje i da se nada”, istakla je Plavšićeva.

Pored nje, na večerašnjoj promociji će govoriti i iz-davač Boris Maksimović te recenzenti Berislav Bla-gojević i Aleksandra Marilović.

“Ova zbirka pjesama opasno prijeti da vas obuzme svojom nazaštićenošću i nevinošću. Oprez zato”, zapisala je Marilovićeva, između ostalog, u recenzi-ji.

Knjiga je opremljena ilustracijama Damira Omića s Akademije umjetnosti u Banjaluci, koji je radio i naslovnu stranu.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!