Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Muškarci birali rukovodstvo Organizacije žena DNS-a u Banjaluci

Skupština Organizacije žena banjalučkog ogranka Demokratskog narodnog saveza, održana sinoć u hotelu Bosna, doživjela je totalni fijasko, piše opcija.net

Pompezno najavljivana skupština kojoj je prisustvovao i predsjednik DNS-a Marko Pavić pokazala je svu slabost banjalučke organizacije. Od ukupno pozvanih 240 žena, bilo je prisutno nešto više od 70, a od toga ni pola nije bilo iz Banjaluke.

Na fotografijama sa ovog skupa može se vidjeti da je najveći broj prisutnih dama, u stvari, iz drugih gradova i opština, poput Daliborke Kerezović i Vesne Mikić iz Kotor Varoša, Nade Jovanović iz Srebrenice, Ljiljane Ivančić iz Bratunca, Svjetlane Žarić iz Čelinca, Adrijane Sajak iz Prijedora, Sanje Bajić – Bursać iz Gradiške, a one su imale zadatak da sa sobom dovedu još po pet dama, kako bi sve izgledalo kao prava i ozbiljna skupština.

Imajući u vidu činjenicu da i pored toga nisu mogli da napune salu u hotelu Bosna, koja broji oko 150 mjesta, odlučili su se za nesvakidašnji potez, te zamolili i članove stranke muškog pola da i oni obavezno prisustvuju i glasaju.

Inače, skupština Gradske organizacije DNS-a u Banjaluci planirana je za 5. mart, a ako se usvoji način rada kao i na skupštini banjalučke Organizacije žena, nije isključeno da tom događaju, pored članova iz svih gradova i opština, prisustvuju i migranti pristigli u BiH.

Izvor
opcija.net
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button