Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Đokić: Napredak Srpske vidljiv u svim segmentima

Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić izjavio je sinoć u Bijeljini da je napredak Republike Srpske vidljiv u svim segmentima i da će socijalisti nastaviti da se zalažu za napredniju državu i razvijenije društvo.

“Naša borba za ostvarenje tih ideja trajaće i narednih decenija, a ona je vidljiva kroz rad SP-a i naš uticaj na politike, zakone i institucije Srpske”, rekao je novinarima Đokić koji je u Bijeljini prisustvovao stranačkoj proslavi.

On je istakao da je Republika Srpska solidarna, odgovorna Republika, zasnovana na principima humanističkih vrijednosti, u kojoj se teži ka stvaranju društva jednakosti, što su principi koje konstantno provodi ova partija.

“U Bijeljini smo, kao i širom Republike Srpske, svih prethodnih decenija vodili politiku koja je uspijevala da se otrgne iz vrtloga dnevnih političkih sporova i sukoba, ponekad i potpuno bespotrebnih”, ocijenio je Đokić i zahvalio Gradskom odboru SP-a Bijeljina na marljivom radu i uspjesima tokom izbornih ciklusa.

Na tradicionalnom godišnjem druženju, koje je održano u salonu “Grand”, predsjednik bijeljinskog Gradskog odbora SP-a Nedeljko Jović rekao je da bijeljinski socijalisti iz jednog u drugi izborni ciklus ostvaruju dobre rezultate i da imaju stabilan politički rad.

“Nismo u politici radi ličnih interesa, nego isključivo zbog toga što vjerujemo u ideju SP-a i naše jedinstveno djelovanje će ubuduće donositi još bolje rezultate”, ocijenio je Jović.

On je poručio da Bijeljina ne može biti bolji i ljepši grad bez jake SP u kojoj su socijalisti sada opozicija.

Izvor
SRNA
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button