Magazin

Ovo su tri najljepša horoskopska znaka: VAGA NAJPRIVLAČNIJA, SLIJEDE….

Koji zodijački znak voli da se dotjeruje a ko ima urođenu eleganciju?

Ljepota je u očima posmatrača, zavisi od mnogo kriterijuma koji nisu isti za sve, a veoma često nema samo veze sa fizičkim izgledom, već i sa ljepotom koja zrači iznutra.

Ali zvijezde su, navodno, kada je u pitanju ljepota posebno naklonjene slijedećim horoskopskim znakovima.

Loading...

Vaga

Vaga se često smatra i ubjedljivo najljepšim znakom Zodijaka, a obično ih krasi i urođena elegancija. Češće nego pripadnici drugih znakova imaju simetrično lice, savršeno oblikovane usne, lijepe oči, mladeže i slatke rupice na obrazima koje ih čine drugačijima, egzotičnima i, na kraju krajeva, privlačnijima od ostalih.

Škorpija

Prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica i velikim očima u nekoj neobičnoj, hipnotišućoj nijansi. Osim prodornog pogleda, diče se i senzualnim usnama, kao i prekrasnom, gustom kosom. Obično su i vitke građe, a krasi ih i blistav ten te mekana i njegovana koža.

Jarac

Pripadnice ovog znaka poznate su po odličnoj i seksepilnoj figuri. Iako im je izgled uglavnom prosječan i neutralan, ističu se velikim očima i iskrenom osmjehu. Obično vole da se dotjeruju, pa je i stil ono što ih izdvaja od ostalih znakova.

Izvor
Aura
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!