Politika

Dragan Bogdanić kandidat za načelnika opštine Teslić

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Teslić Dragan Bogdanić biće kandidat ove stranke na izborima za načelnika ove opštine, rečeno je Srni u teslićkom odboru SNSD.

Bogdanićeva kandidatura usvojena je večeras na zajedničkoj sjednici Izvršnog komiteta i Predsjedništva Opštinskog odbora SNSD-a Teslić.

Loading...

Iz teslićkog SNSD-a navode da će Bogdanićevu kandidaturu predložiti koalicionim partnerima sa kojima čine novu skupštinsku većinu u Tesliću, te poručuju da su spremni da čuju i njihove prijedloge.

SNSD je zajedno sa koalicionim partnerima pokrenuo proceduru opoziva sadašnjeg načelnika opštine Teslić Milana Miličevića na sjednici Skupštine opštine 27. decembra prošle godine, da bi na sjednici održanoj 31. januara odbornici donijeli odluku o njegovom opozivu.

Kao datum za neposredno izjašnjavanje građana o tome tajnim glasanjem određen je 3. mart.

U odluci o opozivu navedeno je da Miličević “nije obezbijedio izvršavanje zakona, drugih propisa i opštih akata, te da ne sprovodi odluke Skupštine opštine Teslić i strateška razvojna dokumenta”.

U teslićkom SNSD-u ističu da opoziv predstavlja i odgovor na šestogodišnju “lošu vladavinu SDS-a u ovoj opštini”.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!