Društvo

Suzana Radanović: Ostajem do ekshumacije moga sina, kome da ga ostavim

Nakon više od mjesec dana, a uoči ekshumacije tijela, majka stradalog mladića Davida Dragičevića u Banjoj Luci upalila svijeće sa članovima grupe Pravda za Davida, ispred Hrama Hrista Spasitelja.

Suzana Radanović, majka Davida Dragičevića poručila je da će u Banjaluci ostati do ekshumacije njenog sina.

“Ostajem do ekshumacije moga sina. Kome da ga ostavim. Nemam namjeru da se vraćam ovdje. Oca su mu protjerali, brat i sestra ne žive ovdje. Kome da ga ostavim? Ubicama, da mu idu na grob da slave, da se vesele. Vodim ga tamo gdje smo mi, gdje mu je porodica, da prvi on nađe svoj mir, a onda i mi da možemo grob da mu obiđemo”, rekla je Radanović.

Podsjećamo, ekshumacija tijela Davida Dragičevića obavit će se 12. marta na Novom groblju u Banjaluci, a posmrtni ostaci biće prevezeni u Austriju, gdje će po drugi put biti sahranjen 15. marta u mjestu Wiener Neuestadt, prebivalištu njegove majke Suzane Radanović.

David Dragičević je nestao 18. marta, a njegovo tijelo nađeno je 24. marta na ušću rječice Crkvena u Vrbas, kod tvrđave Kastel. Policija je prvobitno tvrdila da je reč o nesrećnom slučaju, a Tužilaštvo je kasnije pokrenulo istragu o ubistvu mladića.



Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!