Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Prijedorčanin maltretirao i vrijeđao sugrađanina, sve objavio na Facebook

Prijedorska policija uhapsila je danas nasilnika Renata Marjanovića (31) iz tog grada nakon što je juče na otpadu sekundarnih sirovina u Prijedoru maltretirao i vrijeđao sugrađanina Azrina Hodžića, a snimak torture javno objavio na svom Facebook profilu.

Na snimku iznad kojeg je napisao “Samo trazim poštovanje ništa više u istoj mjeri košto mi poštujemo BiH odsad će te i Republiku Srpsku”, vidi se kako tjera Hodžića da odlijepi naljepnicu sa grbom zastave BiH sa prikolice.

Natjerao je sugrađanina i da u kameru kaže: „Izvinite, Srbi u Prijedoru, što sam lijepio zastavu BiH na prikolicu. Neću nikad više i poštujem Republiku Srpsku i Milorada Dodika“, što on u stanju šoka i ponavlja za njim, pokušavajući ogrebati grb zastave sa prikolice u kojoj je vozio materijal koji je planirao prodati na otpad. Nakon toga Marjanović mu pruža ruku i kaže mu da je korektno postupio, ted a ga niko ne smije dirati, inače će “imati problem s njim”.

Kada je nasilnik prišao sugrađaninu najprije je mislio da se šali, jer ga nikada ranije nije vidio, ali ga je on udario nekoliko puta i uhvatio za vrat, te ponižavao na pomenuti način, a on ga je ustrahu slušao.

Nakon toga je sve prijavio policiji koja je od juče tragala za Marjanovićem a koji  je inače stari znalac policije po vršenju krivičnih djela i poznat je po svom nasilničkom ponašanju.

“R.M. uhapšen je danas oko 13 časova, zbog postojanja osnova sumnje da je dan ranije na otpadu sekundarnih sirovina u Prijedoru, počinio krivična djela zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće postupanje i tjelesna povreda na štetu tridesetdevetogodišnjeg lica iz Prijedora”, naveli su iz prijedorske Policijske uprave.

Ističu da se sve dalje mjere i radnje prema uhapšenom preduzimaju u saradnji sa postupajućim tužiocem Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

Izvor
NN
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button