Sport

Duh Mundijala 2018. u Banjaluci

Sportsko zabavno ljeto uz utakmice Svjetskog prvenstva u Rusiji ”FIFA World Cup Russia 2018” u BiH biće organizovano u srcu BanjaLuke, pored hrama sporta Sportske dvorane “Borik” u preuređenom kompleksu sportskih terena vodenog parka Aquana.

Riječ je o prostoru kapaciteta od gotovo 1.000 posjetilaca, sa barom i restoranom, malim fudbalskim terenima sa tribinama i natkrivenim prostorom za praćenje fudbalskih utakmica uz veliki led ekran na kojem će se pratiti sadržaji predstojećeg Svjetskog prvenstva u fudbalu u Rusiji.

Loading...

Uz bogate dnevne sadržaje poput koncerata bendova, DJ nastupa, sportskih turnira za rekreativce svih starosnih kategorija u fudbalu, stolnom fudbalu i ‘živim čovicama’, turnira u Sony Play Station 4, atletskih igara i drugih pratećih sadržaje, ovaj prostor će se od 14.6. ove godine pretvoriti u jedinstvenu zonu zabave za ljubitelje sporta i fudbala svih uzrasta i različitih generacija.

Sve posjetioce uz bogatu gastronomsku i ugostiteljsku ponudu, očekuje bogat fond poklona u okviru svakodnevnih nagradnih aktivacija nekih od najpoznatijih domaćih i svjetskih brendova.

Posebna delikatesa za ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu biće praćenje utakmica reprezentacije Srbije pa je poseban program kreiran za ove mečeve uz mnoštvo poklona i uz podršku fan kluba Orlovi, nezvaničnog fan kluba reprezentacije Srbije ali i prisustvo pojedinih proslavljenih fudbalera sa ovih prostora, fudbalskih radnika kao i sportskih novinara sa kojima ćemo zajedno prognozirati ishode mečeva i komentarisati igru na terenima Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018.

Društveni, sportski i turistički potencijal Fudbalske arene kao jedinstvenog događaja na ovim prostorima prepoznali su i dali podršku: Grad Banjaluka, Turistička organizacija Banjaluka, Gejming klub Swordfish, Atletski klub Banja Luka i Atletski klub invalida Vrbas iz Banja Luke i drugi.

(nezavisne.com)

Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!