Magazin

Kad se žene osjećaju najviše seksi

Mnoge žene misle da su seksi kada obuku provokativnu odeću i stave šminku, ali ima i onih koje se u drugačijim izdanjima osećaju senzualno.

Loading...

1. Sa čašom vina u ruci

“Najbliže tome što sam ikad doživjela bilo kad sam bila s dječkom na odmoru u Italiji pa bismo predveče ispijali vino uz zalazak sunca i planirali večeru.”

2. U pravom donjem vešu

“Znam da je kliše, ali najbolje se osjećam u seksi rublju. Prvenstveno zato jer imam velike grudi. Zato se osjećam najviše seksi u pouzdanom pušap čipkastom brushalteru.”

Thumbnail

3. Kada imaju kontrolu

“Najviše se seksi osjećam kada sam u kontroli situacije i znam da neko poštuje i divi se snazi i ljepoti mog tijela. Ipak, taj osjećaj uvijek počinje od mene same, a onda se tek odnosi i na druge.”

4. U trenutku

“Ne razmišljam previše o tome osećam li se seksi ili ne, osim kad imam seks. Tad se uvijek osjećam moćno i privlačno. Takođe, zapravo mi je više seksi iščekivanje seksa nego sam čin.”

5. U sopstvenoj koži 

“Za mene, osjećati se seksi ne znači uređivati se za nekog drugog. Ja se, recimo, najviše seksi osjećam kada sam u miru i kada mi je udobno. Vjerovatno se najviše seksi osjećam u svojoj spavaćici i papučama.”

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!