Sport

Đoković: Ponekad se pitam da li treba da se uključim u politiku

​Najbolji teniser svijeta Novak Đoković je za L’Ekip rekao da uvijek pokušava da predstavi svoju zemlju u najboljem mogućem svjetlu.

On je istakao da se ponekad pita da li treba da se uključi u politiku ili stvari u tenisu koje nisu samo u vezi sa igrom.

Loading...

“Sve što radim, radim savesno i odgovorno, celog sebe ulažem u to. Ne znam da radim stvari na pola. Uvek pokušavam da pomognem i da predstavim svoju državu na najbolji način. Kada sretnem ljude u Srbiji, ja razgovaram sa njima, ali ne želim da se ograničim samo na svoju zemlju, da volim samo nju, a da mrzim ostale”, rekao je Đoković.

Istakao je i da želi mir u svijetu, a na pitanje da li je njegovo slovensko porjeklo uticalo na karakter, istakao je da svi mi imamo genetsku memoriju.

“Postoje razlozi zbog čega smo rođeni na nekom mestu u neko vreme. Moji koreni su uticali na moj razvoj i tenis, naravno. Rastao sam tokom rata, pod bombama. Moramo sam da se borim dva puta da bih ustao. Na kraju, srećan sam što sam doživeo sva ta iskustva, ali to ne bih rekao u to vreme, bilo je odvratno”, istakao je Đoković.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!