Sport

Šalke otpustio trenera nakon lošeg rezultata u Ligi šampiona

Njemački Šalke otpustio je trenera Domenika Tedeska nakon debakla u osmini finala Lige šampiona gdje su u uzvratnom meču poraženi od Mančester Sitija sa čak 7:0.

Loading...

Ovu informaciju potvrdio je njemački klub na svojoj zvaničnoj stranici, a pored Tedeska, Šalke je potvrdio da je otkaz dobio i njegov pomoćnik Piter Perstold. Obje odluke donio je novi sportski direktor kluba John Šnajder koji je u Šalke stigao sredinom februara ove godine.

Poraz od 7:0 od Mančester Sitija koji je doživio Šalke ujedno je i najteži poraz za neki njemački klub u nokaut fazi Lige šampiona, što je samo još jedan od razloga zbog kojih je Tedesko dobio otkaz.

Klub će voditi, barem privremeno, bivši trener Hub Stivens koji će biti na klupi Šalkea za vikend kada igraju protiv RB Lajpciga.

Domenico #Tedesco has been relieved of his duties with immediate effect. Huub #Stevens and Mike #Büskens will take charge of the team against RB Leipzig. #s04 pic.twitter.com/aInTRyg6Qd

— FC Schalke 04 (@s04_en) March 14, 2019

Šalke se trenutno nalazi na razočaravajućem 14. mjestu Bundeslige sa samo 23 osvojena boda i imaju minimalne šanse da se do kraja sezone dokopaju nekog evropskog takmičenja.

Thanks for everything, Domenico! #s04 pic.twitter.com/fyBjgcO32f

— FC Schalke 04 (@s04_en) March 14, 2019

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!