Privreda

Fejsbuk otvara 500 radnih mjesta u tehnološkom sektoru

Kompanija Fejsbuk otvoriće 500 novih radnih mjesta u tehnološkom sektoru u Londonu do kraja 2019. godine, uključujući stotinu poslova u domenu vještačke inteligencije, saopšteno je iz kompanije.

Loading...

U saopštenju se navodi da će veliki broj zaposlenih raditi na sistemima za otkrivanje i uklanjanje štetnog sadržaja, lažnih naloga i štetnog ponašanja.

Iz društvene mreže ističu da će do kraja godine na tri lokacije u Londonu biti zaposleno više od 3.000 ljudi, uključujući novi inženjerski centar u Sohou u centralnom dijelu Londona.

“Ovih nekoliko stotina novih radnih mjesta pokazuju ne samo našu privrženost Velikoj Britaniji, već i našu riješenost da proaktivno otkrivamo u uklanjamo štetan sadržaj”, izjavila je potpredsjednica Fejsbuka za Evropu, Bliski istok i Afriku Nikola Mendelson.

Iz kompanije ističu da je London najveći inženjerski centar Fejsbuka izvan SAD, koji će do kraja godine imati 1.800 zaposlenih u tehnološkom i inženjerskom sektoru.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!