Politika

Ko će biti zamjenik gradonačelnika Doboja?

Ko će biti desna ruka prvom čovjeku Doboja, trebalo bi da bude poznato u četvrtak. Na sjednici lokalne skupštine Boris Jerinić treba da položi zakletvu, a odbornici izaberu njegovog zamjenika. Spekuliše se o tri imena, ali navodno nema saglasnosti stranaka u vlasti. 

Loading...

“To nije pitanje svih pitanja, najbitnije da mi imamo jednu stabilnu skupštinsku većinu da ćemo mi u narednom periodu, dogovoriti, usaglasiti“, kaže Boris Jerinić, gradonačelnik Doboja. 

Nezvanično, u igri su Dragan Vasilić, koji je već obavljao poslove zamjenika, i Miloš Bukejlović, aktuelni potpredsjednik gradskog parlamenta, dok SNSD inisistira na svom kandidatu, Ljubiši Lukiću. Lider dobojskog SNSD-a je na putu, ali poručuje da još ništa nije dogovoreno i da će insistirati da im pripadne mjesto zamjenika gradonačelnika. Ono neće biti privilegovano, nego radno, odgovara Jerinić 

“Neće biti nimalo da kažem privilegovano mjesto, imaće puno posla imaće puno obaveza i to je ono što ćemo insistirati, to nije funkcija koja bi trebala nekog da udomi, već je funkcija koja će biti radna“, kaže Boris Jerinić, gradonačelnik Doboja. 

Posla ima, treba ga podijeliti, ne spori Jerinić. Nije isključeno da će privremeno da ga dijeli sa Draganom Vasilićem. Navodno bi on mogao da bude izabran kao  prelazno rješenje, dok se stranke ne usaglase.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!