Sport

Unčanin: Hladne glave na Gračanicu

Rukometaši Gračanice i Borac M:tela sastaće se večeras (18 časova) u derbiju 19. kola Premijer lige BiH.

Loading...

Biće to duel Gračanice, koja sa Bosnom dijelu prvo mjesto, Borca koji tri boda manje, odnosno 37 bodova.

Prvi ovosezonski duel ova dva kluba dobila je Gračanica koja je slavila u Banjaluci sa 24:22, a sada prvi put nakon osam godina u zvaničnoj utakmici dočekuje nekadašnjeg prvaka Evrope.

“Čeka nas teška utakmica. Gračanica je jedna od rijetkih ekipa koja nas je uspjela pobijediti u Banjaluci i zbog toga još veći respekt imamo prema rivalu. Takođe, u Gračanici je paklena atmosfera i nezgodno je igrati, ali pokazali smo da znamo igrati pod pritiskom i nadam se dobroj partiji”, rekao je Mirko Mikić, trener Borca, dok je iskusni igrač Dejan Učanin dodao:

“Idemo da se nadigravamo. Možemo ih dobiti hladne glave. Njima se eventualnim porazom trese prvo mjesto i možda mogu više da izgube od nas, a mi bismo pobjedom korak bliže cilju iako nas čeka nekoliko neugodnih gostovanja do kraja lige. Naš kvalitet su odbrana i kontra napad i nadam se da će to vidjeti i u ovoj utakmici”.

Damir Doborac, trener Gračanice, respektuje rivala, ali vjeruje u svoj tim:

“Borac je dosta boljoj formi nego kada smo prethoni put igrali, ali i naši igrači su spremni, očekujem dobru rukometnu predstavu i da se radujemo na kraju.”

Ostali parovi 19. kola, 18 časova: Zrinjski – Magaj, Goražde – Leotar, 19 časova: Lokomotiva – Sloga (Doboj), Vogošća Poljine Hills – Konjuh, Derventa – Slavija, Sloga (Gornji Vakuf – Uskoplje) – Bosna.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!