Banjaluka

Radojičić sa predstavnicima Fondacije „Fridrih Ebert“

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić, razgovarao je danas u Gradskoj upravi sa sa predstavnicima Fondacije „Fridrih Ebert“. U otvorenom i prijateljskom razgovoru, Radojičić je upoznao goste o važnim projektima koji se trenutno realizuju u Banjoj Luci, sa posebnim akcentom na kandidaturu našeg grada za Evropsku prestonicu kulture 2024. godine.

– Konstatovali smo da postoji dobra saradnja između Fondacije „Fridrih Ebert“ i Grada. Nema razloga da tako i ne nastavimo u budućnosti, a Grad Banja Luka je otvoren za svaku vrstu saradnje u različitim oblastima – rekao je Radojičić.

Radojičić je poželio mnogo uspjeha u daljem radu odlazećem direktoru Fondacije Marijusu Mileru Henihu, te poželio srdačnu dobrodošlicu novom direktoru Peteru Hurelbrinku.

Fondacija „Fridrih Ebert“ zalaže se za kooperativni dijalog između osoba koje nose političku odgovornost i civilnog društva. Uz pomoć lokalnih, regionalnih i državnih partnera, a ova fondacija u Bosni i Hercegovini organizuje radionice, seminare, predavanja i internacionalne konferencije.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!