Politika

“USKORO 100 DANA (NE)RADA” Trivićeva poručila da Vlada RS ubrzava krvarenje zdravstvenog sistema

Dug prema Poreskoj upravi samo sedam bolnica i UKC Republike Srpske, za tri mjeseca, sa 141 porastao je na 161 milion KM, podsjetila je narodna poslanica PDP Jelena Trivić.

Loading...

Ona je povodom nadolazećih 100 dana rada Vlade Republike Srpkse, podsjetila da je zdravstvenom sistemu Srpske posvećena posebna pažnja u ekspozeu premijera Radovana Viškovića, te dodala da se radi o (ne)radu Vlade RS, dodajući da ubrzava krvarenje zdravstvenog sistema.

– Riječi o zdravstvu navode se preko 50 puta, a “Održiv zdravstveni sistem” drugi je najbitniji cilj Vlade. Ne da nije usporen rast dugovanja javnih zdravstvenih ustanova, nego je rast dugovanja bukvalno podivljao – poručila je Trivićeva.

Dodaje da je svjesna da problemi ne mogu da se riješe preko noći, ali da je moglo biti ispoštovano bar ono navedeno u ekspozeu.

– Znam da ne može preko noći, ali znam i da se za 88 dana moglo dosta uraditi. Ili bar ono što je obećano u ekspozeu – navela je Trivićeva nedavno.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!