Magazin

DŽENAN LONČAREVIĆ IZBACIO NOVU PJESMU: “Čuješ li” je finale trilogije

Dženan Lončarević bh. muzičar izbacio je svoju novu pjesmu. Kako svaka priča ima svoj kraj,pjesma „Čuješ li“ finale je trilogije „Piješ, sine“, koja je započeta 2018. godine pjesmom „Piješ, sine“ i spotom za nju, a 2019. godine nastavljena je pjesmom „Ako pitaš“ i spotom za nju.

Napokon je došao trenutak za kraj priče objavljivanjem pjesme „Čuješ li“ i čini se po komentarima publike najiščekivanijeg spota , jer se na njegovu objavu čekalo pet godina .
„Pjesmu je napisao i aranžirao Vuk Matić i poklonio mi je, što je danas jako rijetko doživjeti od autora. Spot za pjesmu „Čuješ li“ sniman je u Sarajevu, a kasnili smo ovoliko s njenom objavom jer smo željeli da sve ovo prezentujemo na drugi način, ali, nažalost, nemamo vremena ni prostora za to. Nadam se da će se pjesma svidjeti publici i jedva čekam reakcije“, rekao je Dženan povodom izlaska nove pjesme. Režiju i scenario za spot uradio je njegov dugogodišnji saradnik Haris Dubica, kao što je bio slučaj i kad je riječ o dva prethodna spota iz trilogije.

Loading...

Kako je i sam rekao, Dženan u ovom periodu ima mnogo obaveza, očekuju ga brojni koncerti, a naredni solistički koncert, na kojem će publika uživati i u novoj pjesmi, održat će se u 8. marta u Nišu, a 18. maja u pjesmama ovog fantastičnog vokala uživat će publika u Tuzli, u dvorani „Mejdan“.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!