Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Srpčanin pucao iz pištolja pa uhapšen

​SRBAC – Policijski službenici Policijske stanice Srbac uhapsili su D.D. (28) iz Srpca zbog pucanja iz pištolja i posjedovanje vatrenog oružja.

Uhapšeni se sumnjiči da je počinio krivična djela “Ugrožavanje sigurnosti” i “Nedozvoljena proizvdnja i promet oružja ili eksplozivnih materija”.

“Naime, policijski službenici Policijske stanice Srbac, došli su do operativnih saznanja da je, 17.03.2019. godine oko 21,30 časova u neposrednoj blizini pekoteke u mjestu Kobaš, opština Srbac, nepoznato muško lice ispalilo više hitaca iz vatrenog oružja-pištolja”, navedeno je u saopštenju PU Gradiška.

Na osnovu preduzetih operativnih i istražnih mjera i radnji, policijski službenici identifikovali su, a zatim pronašli i uhapsili D.D. iz Srpca.

Na osnovu naredbe nadležnog suda, izvršen je pretres kuće stanovanja i pratećih objekata koje koristi lice D.D. kojom prilikom su pronađeni i oduzeti predmeti koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku (vatreno oružje-pištolj i municija). 

O svim okolnostima upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se lice nakon ispitivanja otpusti na slobodu, a da se protiv istog u redovnoj proceduri dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button