Politika

Ko je koga napao u Čelincu?

Draško Stanivuković, član PDP i kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini RS objavio je danas na svojoj facebook stranici da ga je u Čelincu napao predsjednik RS Milorad Dodik, da ga je udario i izbio telefon iz ruke.

Stanivuković je držeći u ruci kamen, za koji tvrdi da je došao položiti kao kamen temeljac za novi most u tom gradu, rekao da je on slobodan čovjek i da ga je napalo obezbjeđenje predsjednika i premijerke RS.

Loading...

S druge strane, RTRS je objavio da je u Čelincu pokušan napad na predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i premijerku Željku Cvijanović.

Kako se navodi na RTRS-u u Čelincu je tokom postavljanja kamena temeljca za novi most na rijeci Vrbanji, nekoliko lica okupljenih oko odbornika PDP u Skupštini grada Banjaluka Draška Stanivukovića krenulo sa kamenjem u ruci prema predsjedniku i premijerki Srpske, nakon čega je reagovalo obezbjeđenje.

❌ УДАРИО МЕ ПРЕДСЈЕДНИК РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ!!Његови ме људи и послушници УДАРИЛИ!!!!Дијелите даље да видити СРАМОТУ СРПСКЕ!!!

Gepostet von Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković am Sonntag, 9. September 2018

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!