Društvo

Željka Cvijanović uputila telegram saučešća porodicama nastradalih rudara

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je telegram saučešća porodicama rudara Slaviše Žugića iz Milića i Branislava Ostojića iz Zvornika, koji su stradali u jami “Braćan” na području opštine Srebrenica, te rukovodstvu Kompanije “Boksit”.

“Duboko sam potresena viješću o rudarskoj nesreći koja se dogodila u jami `Braćan`, na području opštine Srebrenica, u kojoj su živote izgubila dvojica rudara Slaviša Žugić i Branislav Ostojić dok su obavljali svoje radne zadatke. Tragična smrt rudara je veliki i nenadoknadiv gubitak za njihove porodice, ali i za Kompaniju “Boksit”, navodi Cvijanovićeva u telegramu. 

Ona je porodicama Žugić i Ostojić, rukovodstvu i cjelokupnom kolektivu Kompanije “Boksit” uputila izraze najdubljeg i najiskrenijeg saučešća, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske. 

Rudari Slaviša Žugić /44/ i Branislav Ostojić /30/ stradali su juče u jamskom kopu “Braćan” na području opštine Srebrenica kada ih je zatrpala veća količina materijala.

(SRNA)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!