Društvo

Šešelj zapalio zastave EU i NATO

​Povodom dvije decenije od bombardovanja SRJ, aktivisti i simpatizeri SRS su oko podneva krenuli iz Knez Mihailove ulice u Beogradu do zgrade Predsjedništva Srbije.

Oni su predvođeni liderom SRS Vojislavom Šešeljem koji je zapalio zastave Evropske unije i NATO.

Šešelj je zapalio zastave kod nekadašnjeg restorana Ruski car u Knez Mihailovoj ulici, gdje je organizovano okupljanje aktivista i simpatizera, rekavši da je tim činom želio da dočara šta misli o EU i NATO.

Šešelj je poručio da srpski narod nikada neće zaboraviti “divljačko-zločinačko bombardovanje Srbije”.

“Nikada to ne možemo zaboraviti i nikada to nećemo oprostiti. Nikada srpskom narodu neće pasti na pamet da se učlanjuje u tu organzaciju i da nas te zveri ucenjuju da napadamo druge narode”, rekao je Šešelj novinarima.

On je kazao da Srbija nema šta da traži u EU, u kojoj su “skoncentrisani svi najgori srpski neprijatelji” koji su vijekovima pokušavali da upropaste zemlju.

Rekao je i da za Srbiju postoji samo jedan put, a to je put ka istoku, odnosno ka Rusiji i učlanjenje u “Organizaciju dogovora o kolektivnoj bezbednosti (ODBK)”.

Nakon njegovog obraćanja, okupljeni su krenuli za zgradi Predsedništva, a na čelu kolone je transparent “EU plus NATO neprijatelji Srbije”.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!