Magazin

Sledeći iPhone bi mogao bežično da puni druge uređaje

​Huawei i Samsung su u okviru svojih modela poslednje generacije predstavili korisnu opciju, a radi se o mogućnosti da bežično pune druge uređaje, što korisniku omogućava da energiju svoje baterije podeli sa onima kojima je u nekom trenutku najpotrebnija. Ovu opciju mogao bi da dobije i sljedeći model iPhone-a, te već može da se čuje da Apple planira da je implementira u svoje nove modele.

Loading...

Naime, radi se o tome da oni koji kompaniju snabdjevaju dijelovima za IPhone uređaje tvrde da je opcija za bežično punjene u pripremi, a zajedno sa unapređenom kamerom i većom baterijom. Najviše pažnje se ipak poklanja novoj mogućnosti za bežično punjenje, koja se već pojavila u okviru Galaxy S10 i Huawei Mate 20 Pro modela, a da opcija stiže i na novi iPhone ukazuje i kutija za bežično punjenje za AirPods 2.

Oni koji se najviše bave ovom temom podsjećaju da Apple još uvijek nije lansirao dugo obećavanu AirPower podlogu za bežično punjenje, pa se pretpostavlja da bi i ovaj proizvod mogao da se pojavi u paketu sa novom opcijom.

Novi iPhone modeli se tradicionalno najavljuju na godišnjem Apple događaju koji je zakazan za 25. mart, te se, pored informacija o novom Apple streaming servisu i servisu za vijesti, očekuju i informacije o novom hardveru i funkcijama, tako da ostaje da vidimo hoće li neka od predstavljenih funkcionalnosti biti zanimljivija i korisnija od funkcije koja će omogućavati deljenje baterije.

(The Verge)

Izvor

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!