Društvo

Akcija uređenja i čišćenja opštine Laktaši

Opština Laktaši sa građanima, javnim ustanovama i preduzećima od 18. do 24. marta 2019. godine, sprovodi akciju uređenja i čišćenja cijele opštine Laktaši.

Akcija nosi simboličan naziv „Čistiji Laktaši za sve nas“. Cilj akcije je podizanje svijesti građana u cilju očuvanja životne sredine i ljepšeg izgleda naseljenih mjesta opštine  Laktaši. Akcija uređenja naišla je na veliki odaziv,  te su uređene i očišćene mnoge površine opštine.

Thumbnail

Centralna akcija uređenja i čišćenja Laktaša, odnosno čišćenja obala Vrbasa će se održati u Trnu, u nedelju 24.03. 2019. godine.

Thumbnail

Plan akcije: 

– 09:30-10:00 okupljanje učesnika i volontera kod trnskog mosta

– 10:00 –  Obraćanje načelnika opštine, Ranka Karapetrovića, podjela rukavica i  kesa

– 10:15 -13:00 – Čišćenje obala Vrbasa, nizvodno i uzvodno od mosta i odnos prikupljenog otpada na pristupačna mjesta za odvoz

Thumbnail

Svi volonteri će biti podijeljeni u 4 grupe, prvu grupu će voditi načelnik opštine, Ranko Karapetrović, drugu predsjednik Skupštine opštine, Boris Spasojević, treću grupu vodi, zamjenik načelnika opštine, Miroslav Kodžoman, a četvrtu, narodni poslanik Saša Popović. Svim učesnicima su obezbijeđene rukavice, kese i osvježenje. 

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!