Politika

Babalj: SDS će se odazvati pozivu SNSD-a, ali ne znači da će u vlast

Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Istočno Sarajevo Darko Babalj izjavio je danas da će se ova stranka odazvati pozivu SNSD-a za sutrašnji sastanak u Banjaluci, “ali ne pozivu za vlast nego razgovorima i dogovorima da se pokuša naći zajednički imenitelj interesa Republike Srpske”.

Babalj je izjavio na konferenciji za medije Opštinskog odbora SDS-a Istočna Ilidža da SDS-ovo odazivanje na poziv ne znači da će SDS biti u vlasti.

Loading...

– Sve ono što je dobro za Republiku Srpsku SDS će podržati. Sve ono što bude protiv Republike Srpske, bez obzira na druge političke partije, bićemo protiv – istakao je Babalj, koji je i poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Portparol SNSD-a Radovan Kovačević rekao je Srni da će u Banjaluci sutra biti održani sastanci rukovodstva SNSD-a sa delegacijama SDS-a i PDP-a na kojima će biti razgovarano o učešću ove dvije partije u vlasti na nivou BiH.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!