Magazin

Bred Pit poklonio Dženifer Aniston kuću od 70 miliona dolara

Mediji bruje o navodnom pomirenju glumačkog para, a svi su se iznenadili kada joj je poklonio kuću u kojoj su nekada živjeli, koja vrijedi milione dolara.

Nekadašnji glumački par Dženifer Aniston i Bred Pit rastao se prije skoro 15 godina, a donedavno se u medijima spekulisalo da su obnovili svoju romansu, nakon glumčevog razvoda od Anđeline Džoli.

Loading...

Glumica je u februaru ove godine proslavila svoj 50. rođendan, a među zvanicama se pojavio i njen bivši dragi, Bred. Obožavaoci bivših ljubavnika počeli su da spekulišu šta je to Pit poklonio svojoj nekadašnjoj supruzi, a sada su strani mediji došli do informacija da je u pitanju kuća u kojoj su njih dvoje nekada živjeli i to na Beverli Hilsu.

Impozantna vila vrijedi čitavih 70 miliona dolara, a izvor blizak Anistonovoj navodi da je glumici bilo veoma teško da je napusti nakon razvoda.

“Gubitak njihovog doma iz snova povećao je bol nakon njihovog razvoda. Kuća je bila na prodaju u vrijeme kada su se razvodili, a Dženifer je teško palo što je Bred tada nije kupio”, ispričao je izvor.

Dženifer i Bred su bili u braku od 2000. do 2005. godine, a glumica se kasnije udala za Džastina Teroa.

(b92)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!