Politika

Kovačević: Sastanak SNSD, SDS i PDP prolongiran zbog obaveza predsjednice Republike Srpske

Današnji sastanak SDS i SNSD nije pomjeren zbog Vukote Govedarice, predsjednika SDS, već zbog obaveza predsjednice Republike Srpske Željka Cvijanović koja učestvuje u razgovorima, a koja je danas počasna gošća na svečanoj večeri u Sarajevu, s ambasadorkama u BiH.

Sastanak je trebao biti održan danas u prostorijama SNSD u Banjaluci.

Portparol SNSD Radovan Kovačević, potvrdio je da će sutra u Banjaluci biti održani sastanci rukovodstva SNSD sa delegacijama SDS i PDP, na kojima će biti razgovarano o učešću ove dvije partije u vlasti na nivou BiH, prenosi ATV.

Kovačević je istakao da će sastanci na poziv SNSD biti održani u prostorijama te političke partije.

Iako su razgovori o eventualnom zajedničkom učešću u vlasti na nivou Bosne i Herecgovine trebali biti održani prošle sedmice, do toga nije došlo jer su Govedarica i Borenović to odbili, uz obrazloženje da su prekasno dobili poziv.

Sastanak delegacija SNSD i SDS biće održan sutra, nakon obilježavanja stradnja Srba u Sijekovcu kojem će prisustvovati zvaničnici Republike Srpske.

Izvor

Ključne riječi

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!