Magazin

PJEVAČ U AKCIJI Sejo Kalač UKRAO mobilni telefon, nadzorna kamera ga ODALA (VIDEO)

Pjevač Sejo Kalač uhvaćen je kako krade mobilni telefon, i to na benzinskoj pumpi u Zagrebu.

Loading...

Taj čin zabilježila je kamera. Na snimku se jasno vidi kako momak koji je bio ispred pjevača ostavlja svoj mobilni telefon na pult dok uredno plaća sokove, prenosi Kurir.

Kada je izmirio račun i uzeo kusur, mladić uzima svoje namirnice i odlazi, a zaboravlja svoj mobilni. Na red za kasu staje i Sejo Kalač. Pjevač najprije ostavlja pivo ispred kasirke, zatim rukom pomjera taj telefon koji je prethodni kupac zaboravio, a potom vadi novčanik da plati konzerve piva. Dok se kusurao sa zaposlenom ženom na pumpi, on je osmotrio kako i da ukrade uređaj.

Sejo Kalač krade mobitel na benzinskoj pumpi

Sejo Kalač krade mobitel na benzinskoj pumpi

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Montag, 25. März 2019

Nakon što je platio račun, pjevač je uzeo svoje alkoholno piće, ali i tuđi mobilni telefon. Nekoliko minuta je prošlo dok je Kalač plaćao i za to vrijeme mladić se nije vratio po svoj uređaj. Folker je to iskoristio pa je sa sobom odnio mobilni, čemu svjedoči i video koji je nastao u septembru prošle godine.

Sejo Kalač je i ranije bio poznat kao čovjek koji vodi neuredan život. Živio je burno, ludo, opijen ženama, alkoholom, a prije dvije godine je čak i uslikan u jednoj stambenoj zgradi kako leži i spava u hodniku na stepenicama. Iako se špekuliralo da se odao alkoholu ili drogi, žena koja mu je vodila karijeru Hatidža Hajrić-Mujkanović ispričala je da on ima ozbiljnih zdravstvenih problema.

– Njegova jetra je oštećena od alkohola. Duži period uzima tablete kojima bi pospješio rad jetre. Kada uzme lijekove, odnosno veću dozu tableta, bude mu loše i spava mu se. Tako se desilo i kad se srušio na stepenicama i utonuo u san, a ljudska zloba je onda učinila svoje. Umjesto da mu pomognu, fotografirali su ga i objavili – ispričala je tada Hatidža za medije.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!