Sport

Đoković preskače Monte Karlo?

Novak Đoković po svemu sudeći ni ove sezone neće igrati na svim turnirima iz serije 1.000 jer planira da neke preskoči. Јedan od mastersa na kojima Đoković vjerovatno neće nastupiti jeste onaj u Monte Karlu.

Uprkos činjenici da Novak živi u Monaku, na samo nekoliko stotina metara od teniskog kompleksa, do sada nije prijavio nastup na takmičenju.

Đoković je sezonu počeo turnirom u Dohi, potom je osvojio Australijan open, prije odlaska na američki beton u Indijan Velsu i Majamiju. U kalifornijskoj pustinji ispao je u trećem kolu, dok ga na Floridi čeka borba za četvrtfinale.

On neće početi sezonu na šljaci kao i brojne njegove kolege, pa će mu prvi ispit biti na mastersu u Madridu. To je potvrđeno i u kalendaru na njegovom zvaničnom sajtu.

Srpski teniser nalazi se na listi učesnika u “Magičnoj kutiji” uz Rodžera Federera koji se vraća na najsporiju podlogu i Rafaela Nadala.

Ipak, treba napomenuti da još nije sigurno da će mu prvi turnir poslije Majamija biti Madrid jer uvijek postoji mogućnost da dobije specijalnu pozivnicu organizatora. U prošlosti je to bio čest slučaj, pa ne bi bilo neobično da ga ipak vidimo na zemljanoj podlozi “Kneževine”.

Novak je do sada po dva puta trijumfovao u Monte Karlu i prestonici Španije.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!